2022-01-06 07:52:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Sok energiát fordítasz arra, hogy másoknak a segítségére legyél

Napi horoszkóp január 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint váratlan munkalehetőségek adódhatnak, vagy olyan ötletek merülnek fel benned, amik az anyagi helyzetetdet javíthatják. Egyelőre persze csak a gondolat szintjén. De ez az első lépés, és ha ma nem sajnálod az időt az aktív álmodozásra, és mindent részletesen kitervelsz, akkor ez egy nagyszerű kezdet lehet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha eddig nem tetted volna meg, ma közöld végre a kedveseddel, hogy milyen terveid vannak a jövőt illetően. A megvalósításához ugyanis elengedhetetlen az ő segítsége, odaadása, és az ötletei is. Kérd ki a véleményét!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Halak jegyében áll együtt a Jupitrrel. Különleges rezgései vannak ennek a napnak. Pénzügyekben számíthatsz a váratlanra: váratlan szerencse érhet. A szerelemben is új fordulat várható, persze főleg akkor, ha szingli vagy, ma ugyanis belebotlasz valakibe, aki nagyon is felkelti az érdeklődésedet


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szükséges lehet ma némi áldozatokat hoznod azért, hogy a céljaidat elérd. Ne érezd ezért magad úgy, mint aki meghátrált, vagy megalkuvó, ne légy magaddal igazságtalan. Még mindig jobb így, mint összeveszni valakivel. Mindennek vannak következményei.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sokat elégedetlenkedsz, de ha számba veszed az eredményeidet, mégiscsak rá kell jönnöd, hogy jogtalan és oktalan keveselned, amit elértél. Próbálj meg lazítani, és ünnepeld az eredményeidet. A hála a legjobb út ahhoz, hogy még tovább lépj.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon mintha felvágták volna a nyelvedet: akkor érzed magad jól, ha vitát provokálhatsz. Ne feledkezz el a jó humorról sem, és azt sem, hogy tanulhattok is egymástól.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Sok energiát fordítasz arra, hogy másoknak a segítségére legyél. Amit így teszel, korántsem elpocsékolt energia. A jótett visszaszáll! Végül mindenképp neked lesz jó. A Halakban járó Jupiter és a Hold együttáll, és ma valamilyen különleges érzelmi, spirituális élményben is részed lehet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Úgy érzed, túl nagy nyomás nehezedik rád. Túl sok az elvárás, amit be kell, hogy lásd, végül is önmagad állítottál fel saját magaddal szemben. Építsd le a követelményeket! Sok okod van az örömre, ráadásul ma még valamiben kivételes szerencse is érhet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A pontatlan megfogalmazás, a félreértés sok bajodnak lehetett már eddig is okozója. A mai napon megint ezzel kell számolod. Ezért jól teszed, ha mindent inkább kétszer mondasz, és te is rákérdezel, ha valamit nem látsz tisztán. Másban viszont különleges szerencséd lehet. Jókor leszel, jó helyen, így ér a véletlen!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Szép napnak nézhetsz elébe, csak hát rengeteg a megoldandó feladatod, ezért kevés időd marad arra, amire a leginkább vágysz: andalgásra, romantikázásra. Használj ki minden percet a boldogságra!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha nyíltan beszélsz az érzéseidről, végre elérheted, hogy igazán, érdemeid szerint megbecsüljenek, hogy odafigyeljenek rád. Magad is meglepődsz majd, hogy a gyengeséged beismerése nem is ártalmadra, hanem hasznodra van azzal szemben, akit szeretsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Remek energiák, remek nap! Bár nem biztos, hogy ez elsőre nyilvánvaló, mégis, a nap végére érezni fogod, hogy a sors a tenyerén hordoz. Ma is megmutatják áldásukat az égiek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: